• Sandra Lange Performance & Research


    Sandra Lange ontwerpt interacties, trajecten en trainingen die erop gericht zijn strategisch de bereidheid tot verandering te stimuleren.

    Zij is als ontwerper, onderzoeker en activist geïnteresseerd in thema's die we als samenleving het liefste negeren; zoals validisme, racisme, misogynie, eenzaamheid, schaamte, de dood. 

    Het aankaarten van dit soort thema’s veroorzaakt frictie, daarom wordt specifieke kennis over hoe mensen betekenis geven aan hun ervaringen ingezet als waardevol gereedschap om gesprekken op gang te brengen.

    Of het nu een performance, een onderzoeksproject of coaching is, Sandra's praktijk richt zich op het ter discussie stellen van 'de norm'. Collectief of individueel wordt onderzocht of cultureel bepaalde overtuigingen u nog dienen of vooruitgang in de weg staan.

     


[Beschrijving beeld: een vrouw met een zwart jasje en een wit singlet staat voor een achtergrond met bomen. De vrouw heeft rood haar, ze heeft rode lippenstift op haar mond en draagt een bruine bril. Op haar witte singlet staat ' Money can't buy me love', oftewel 'Voor geld kan ik geen liefde kopen'.] 

e  contact@sandralange.nl